Reserveren

reserveren

Reserveren

Asgaard Bed&Breakfast gaat per 1 juli 2020 sluiten!

Wij zijn genoodzaakt te stoppen met de verhuur van onze accomodatie. Lees meer.....

 

Reserveren

Reserveren

Reserveren gaat via Bed&Breakfast Nederland en kan je doen door de hieronder vermelde velden in te vullen. Dan zie je meteen of Asgaard BB vrij is of niet.

Vul eerst aankomst en vertrekdata in en dan de volgende velden om te reserveren. Een donker getinte datum betekend dat de accommodatie (onder voorbehoud) beschikbaar is. Kan je een bepaalde datum niet selecteren? Dan hebben we helaas geen beschikbaarheid. 

Als je aanvraag voor 18.00 uur wordt ingediend krijg je binnen enkele uren antwoord of de kamer beschikbaar is en eventueel een bevestiging van reservering. Wij reageren zo snel mogelijk.  Heb je een spoedvraag? Mail dan naar asgaardbb@xs4all.nl. Of stuur een sms naar het nummer onder aan deze pagina.

 

 

agenda

Seizoenen

Seizoenen

Voor- en najaar zijn de drukste seizoenen in Asgaard BB. Veel weekenden worden al lang vooraf geboekt. Ben je van plan om in die periode naar Asgaard BB te komen? Reserveer dan direct.

Een paar aandachtspuntjes voor de verschillende seizoenen;

We wonen in een agrarisch gebied. Dat betekend dat de boeren werkzaamheden hebben die sterk afhangen van het weer. In april gaat het poot- en zaaigoed de grond in, in september tot en met oktober wordt er geoogst. Het kan dan even druk zijn op deze kleine weggetjes. Geef de boeren de ruimte die ze nodig hebben als je op de weg zit, maar denk goed om de wegkanten waar soms ware modderpoelen zijn ontstaan. Met te hoge snelheid door de berm rijden brengt zeker risico's met zich mee.  Ook ligt er tijdens de oogst vaak verraderlijk veel modder op de weg en die is dan spekglad. Matig je snelheid en kijk ver vooruit is het motto.

Vooral in de herfst tijdens schemering rekening houden met reeen op de weg. Ze hebben de neiging 'er nog even snel voor' te willen. En een aanrijding met een ree is geen pretje, zeker niet voor de ree.

De meeste wegen in deze omgeving zijn 60 km wegen. Dat wil niet zeggen dat iedereen zich daar aan houdt, zeker de lokalen niet. Maar laat je niet opjutten!

In de dorpen geldt doorgaans een maximum snelheid van 30 km per uur. Dat is niet voor niks. Kinderen, honden, katten. Ze kunnen zo maar de straat over steken.

Op de N33 en N34 mag je 100 km/u. Echt niet harder. Er wordt veel gecontroleerd de laatste tijd. Zonde van je geld!