Prijzen

prijzen

Prijzen

Prijzen 2020

Verblijf 2 personen aantal nachten Totaal 
  1 74,40
  2  148,80
  3 178.56
  4  238,08
  5 297,60
   6  357,12
 Verblijf 1 persoon aantal nachten  Totaal
   1  49,20
   2  98,40
   3  118,08
   4  157,44
   5  196,80
   6  236,16

verblijf

Asgaard Bed&Breakfast gaat per 1 juli 2020 sluiten!

Wij zijn genoodzaakt te stoppen met de verhuur van onze accomodatie. Lees meer.....

 

verblijf

De prijzen voor een verblijf in Asgaard BB zijn simpel en eenvoudig, inclusief BTW en toeristenbelasting. Exclusief ontbijt.

Wil je ook een lekker ontbijtje? Dat regelen we graag voor je! De kosten zijn 10 euro inclusief BTW per persoon per nacht.

Betaling contant bij aankomst, of vooruit via een bankoverschrijving. Bedlinnen, schoonmaak en handdoeken zijn uiteraard inbegrepen.

Gasten die wij ontvangen zijn altijd verrast door de ruimte die hen tot beschikking staat. Voor deze prijs verwacht je een kamer, maar niet een heel appartement voor jezelf! Omdat je zo veel ruimte hebt is een langer verblijf dus zeker aantrekkelijk. Want of je nou in een luie stoel wilt zitten, op bed wilt liggen of achter een bureau wilt schrijven, er zijn meerdere plekken in het appartement om te verblijven.

Voor zakelijke bezoekers maken we uiteraard een factuur met BTW specificatie. Ook is het mogelijk afspraken te maken voor meerdere verblijven per jaar. Ideaal als je regelmatig hier in de buurt moet zijn voor werk of familiebezoek.

Asgaard BB is een ideale plek om even tot je zelf te komen. Dat is onbetaalbaar.

Asgaard BB is ideaal voor een korte vakantie, het schrijven van een artikel of overnachten in de buurt van familie of werk.

Onze accommodatie is eenvoudig maar zeer comfortabel en bij uitstek geschikt voor mensen die met de fiets of de motor de omgeving willen verkennen.

Of gewoon van de rust willen genieten. Een tijdelijk thuis vlak bij Veendam of Stadskanaal? Ook voor zakelijke gasten is Asgaard BB een uitkomst.

Geschikt voor 2 personen, niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Roken mag alleen buiten.

Neem een kijkje op deze website voor meer informatie over de accommodatie en omgeving.

Wij willen je verblijf graag zo aangenaam mogelijk maken, speciale wensen zijn altijd bespreekbaar.