Prijzen

prijzen

Prijzen

Prijzen

De prijzen voor een verblijf in Asgaard BB zijn simpel en eenvoudig:

1 nacht, per persoon, inclusief ontbijt 40 euro

Wil je een langere periode blijven of zelf je ontbijt regelen? Dan maken we graag een aanbieding op maat.

De prijs is exclusief Toeristenbelasting (1,10 euro p.p.p.nacht) maar inclusief BTW.

Bedlinnen en handdoeken zijn uiteraard inbegrepen.

Wij willen geen onderscheid maken tussen paren en singles, daarom rekenen wij een prijs per persoon. Omdat het gewoon niet eerlijk is dat je als singel relatief meer betaald dan als stel. Gasten die wij ontvangen zijn altijd verrast door de ruimte die hen tot beschikking staat. Voor deze prijs verwacht je een kamer, maar niet een heel appartement voor jezelf! Omdat je zo veel ruimte hebt is een langer verblijf dus zeker aantrekkelijk. Want of je nou in een luie stoel wilt zitten, op bed wilt liggen of achter een bureau wilt schrijven, er zijn meerdere plekken in het appartement om te verblijven.

Voor zakelijke bezoekers maken we uiteraard een factuur met BTW specificatie. Ook is het mogelijk afspraken te maken voor meerdere verblijven per jaar. Ideaal als je regelmatig hier in de buurt moet zijn voor werk of familiebezoek.

Asgaard BB is een ideale plek om even tot je zelf te komen. Dat is onbetaalbaar.

Asgaard BB is ideaal voor een korte vakantie, het schrijven van een artikel of overnachten in de buurt van familie of werk.

Onze accommodatie is eenvoudig maar zeer comfortabel en bij uitstek geschikt voor mensen die met de fiets of de motor de omgeving willen verkennen.

Of gewoon van de rust willen genieten. Een tijdelijk thuis vlak bij Veendam of Stadskanaal? Ook voor zakelijke gasten is Asgaard BB een uitkomst.

Geschikt voor 2 personen, niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Roken mag buiten.

Neem een kijkje op deze website voor meer informatie over de accommodatie en omgeving.

Wij willen je verblijf graag zo aangenaam mogelijk maken, speciale wensen zijn altijd bespreekbaar.