Over ons

Over ons? Wat valt er nou over ons te vertellen? En wat betekent duurzaamheid voor ons?

 

Delen van de ervaring

Toen wij hier in 2007 kwamen wonen genoten we met volle teugen van het huis, de tuin en de omgeving. Omdat we meer ruimte hebben dan we zelf nodig achten willen we dat graag delen met anderen. Daarom zijn we deze B&B begonnen. We vinden het dus erg leuk om mensen te ontvangen en al meteen de ontspanning bij ze te zien als ze het erf betreden.  Want hier kan je echt even helemaal tot rust komen in een prikkelarme omgeving.

En wat nog meer?

Overdag hebben wij onze bezigheden en werk. Paul werkt buitenshuis en Jessica is de gastvrouw in Asgaard B&B en bestiert een webwinkel. Een webwinkel voor handige en duurzame gebruiksartikelen voor het leven van alledag.

Neem vooral een kijkje op de website Handig Goed. Als je wilt kan je daar iets leuks uitzoeken om mee te nemen naar huis als aandenken of een praktisch cadeau voor je beminden. In de B&B vind je ook dingen uit deze winkel dus die kan je dan meteen eens goed bekijken of uitproberen. Uiteraard laat Jessica je ook graag andere dingen even zien die je op de website hebt ontdekt.

 

duurzaamheid

Duurzaamheid

Wij willen zoveel mogelijk een duurzaam leven leiden. Dat doen we in de dagelijkse praktijk door gebruik te maken van zonne-energie voor elektra en warm water en het verbouwen van eigen groente en fruit en natuurlijk eieren van eigen kippen. Schoonmaken en wassen gaat  zo veel mogelijk met milieuvriendelijke producten. Duurzaamheid is volgens ons ook het principe dat dingen niet weggegooid moeten worden omdat ze gedateerd of uit de mode zijn. Je moet ze zo lang gebruiken als dat kan. En daarom zijn sommige zaken in ons huis en ook de B&B wellicht oud of niet duurzaam geproduceerd. Maar ze werken nog steeds naar behoren en komen niet onnodig op de afvalberg terecht als het aan ons ligt. Duurzaam wil ook zeggen: heel lang gebruiken en repareren als het stuk is.

over ons

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren