Bed

bed

Bed

Bed

Een goed bed is een voorwaarde om lekker uit te rusten. De twee eenpersoonsbedden in de slaapkamer zijn eenvoudig maar liggen heerlijk en zijn als 'stevig' te omschrijven en zijn lekker hoog. Wij hebben er voor gekozen om twee losse bedden naast elkaar te plaatsen. Zodat gasten die wel met elkaar een slaapkamer willen delen, maar niet het bed, zich hier ook prettig voelen. De bedden zijn al dan niet naast elkaar geplaatst, wat je wilt. Uiteraard met lekkere donzen dekbedden. Heb je een allergie voor donzen dekbedden? Laat het even weten en we regelen een synthetisch dekbed.

En verder

Bij het voeteneind staat een laag tafeltje om je tas of koffer op te zetten. Makkelijk bij het uitpakken. De kamer is zomers lekker koel dankzij de verduisteringsgordijnen. De ramen zijn voorzien van ruime ventilatieroosters die versteld kunnen worden. Omdat de ramen niet open kunnen houdt je zo ook de muggen buiten. Op de vloer ligt vloerbedekking, lekker zacht aan de voetjes.

Werkplekje

In de kamer is een scheidingswand geplaatst die de ruimte verdeeld in een slaapruimte en een zit/werkruimte en er is ook een werkplek ingericht, met een bureau en bureaustoel en vaste internetverbinding. Hier kan je desgewenst in alle rust werken aan een boek, scriptie of wat je verder in alle rust wilt doen.

Er is een gezellig zitje ingericht met een makkelijke stoel met uitzicht op de tuin. Om even in te zitten soezen, een boek te lezen of gewoon voor je uit staren. Er is een boekenkast met een sortering boeken en uiteraard wat spelletjes.

De kastenwand biedt ruimte aan het aanwezige extra linnengoed en er is ook voldoende ruimte om je kleding in op te bergen.

Goed slapen is goed uitrusten

Verduisteringsgordijnen en een absolute rust in de omgeving zorgen voor een goede nachtrust, of wellicht wil je overdag even slapen? Dat kan hier prima.Kan je ergens wakker van liggen in Asgaard? Nee, eigenlijk niet. Tenzij je wakker ligt van de stilte of het geluid van vogels vroeg in de ochtend. Naar goed gebruik verslapen de gasten zich als ze geen wekker zetten. Moet je ergens op tijd zijn in de ochtend, gebruik dan het alarmklokje op het nachtkastje, want we kunnen niet garanderen dat je vanzelf wakker wordt....

 

 

bed slaapkamer asgaard
bed
bed
bed